به نام آن خداي كه نام او راحت روح است و پيغام او مفتاح فتوح و سلام او در وقت صباح، مؤمنان را صبوح و ذكر او مرهم دل مجروح و مهر او بلانشينان را كشتي نوح.
دوستان و همكاران عزيز
امروز از تشكيل انجمن صنفي سازندگان چراغهاي روشنايي حدود ۲۰ سال ميگذرد، سالهايي كه در فراز و نشيب روزگار، شاهد موفقيتها، كاميابيها و حتي ناكاميها و خداي ناكرده شكستها بودهايم، بحرانهاي اقتصادي ناشي از شرايط ويژه كشور به همراه ركود جهاني اقتصاد، چالشهاي فزايندهاي در مقابل اقتصاددانان و مردان سياست قرار داده است شكل كلي جهان و نقشه ژئوپلتيك منطقه به لحاظ تغييرات غيرقابل پيشبيني در حال تغيير دگرگوني است. اين همه بر روي اقتصاد ايران و سياستهاي كلي كشور تأثيرات غيرقابل تصوري را ايجاد خواهد كرد به همين روي رسالت انجمنهاي مردم نهاد، براي همياري و همكاري درخصوص پيشبينيهاي كوتاهمدت و بلندمدت از شريط روز و تدوين استراتژيهاي آتي داراي اهميت بسيار زيادي است.
همكاران عزيز، شرايط فعلي اقتضاء ميكند صحنه رقابتهاي غيرحرفهاي به رفاقتها و رقابتهاي حرفهاي تبديل شوند. به همينروي ميبايستي صحنه رقابتهاي داخلي را به صحنه رقابتهاي منطقهاي و در مرحله بعد جهاني تبديل كنيم، توليد براي داخل ميبايستي تبديل به توليد براي خارج از كشور شود. تجربه به اين سالها همه ما را آبديده كرده است. مشكلات فرا روي اقتصاد در داخل نبايستي ميل به توسعه بازاريابي خارجي را كاهش دهد، هجوم محصولات چيني تهديدي جدي است كه اگر تدابير منطقي نداشته باشيم همه ما را به ورطه ورشكستگي خواهد كشاند. بنابراين با توجه به شرايطي فعلي انجمنها نقش مؤثري خواهند داشت. مشروط به آنكه جايگاه تشكلها در تصميمسازي معاني كلان اقتصادي و اجتماعي كشور به صورت واقعي روشن شود. تعامل هرچه بيشتر دولت و بخش خصوصي و عليالخصوص انجمنهاي صنفي ضروري به نظر ميرسد.اين امر در سياستهاي ابلاغي اصل ۴۴ در زمينه خصوصيسازي و برنامههاي مصوب چهارم و پنجم مجلس شوراي اسلامي در زمينه واگذاري هر چه بيشتر اختيارات دولت به بخش خصوصي، به وضوح تعريف شده است.
به هر روي انجمن صنفي چراغهاي روشنايي ايران براي توسعة و بالندگي اين صنعت اهداف، وظايف و استراتژيهاي بلندمدت خود را حول موارد زير ترسيم و همچنان براي تحقق آن تلاش ميكند:
- تهيه برنامههاي ارتقاء سطح مديريت
- آموزشهاي كاربردي و توسعه منابع انساني
- توسعه محصول
- تدارك، عرضه و آموزش نرمافزارهاي مديريتي و اجراي دورههاي آموزشي در سطوح مختلف
- رقابتپذير كردن واحدهاي توليدي عضو (امروزه شاخص اصلي براي بهبود وضع بنگاهها ميزان رقابتپذيري آن در بازار ميباشد)
- رفع عارضههاي واحدهاي توليدي عضو
- ارتقاء كمي و كيفي محصولات اين صنعت و افزايش بهرهوري
- بهبود و توسعه ظرفيتهاي مديريت علمي و فني
- پشتيباني و حمايتهاي مالي، فني و تكنولوژيكي از واحدهاي عضو
- استانداردسازي محصولات
- انجام مطالعات جامع بازاريابي جهت توسعه بازارهاي داخلي و خارجي
اميد است با همياري و همكاري همة اعضاي محترم در به نتيجه رسيدن اين اهداف موفق باشيم.
فرهان پورآذری
رئیس هیات مدیره
اضافه کردن نظر